Πρατήρια Καυσίμων


Το Shell Smart Club είναι σχεδιασμένο να σας ανταμείβει που επιλέγετε τη Shell. Από πλευράς σας αυτό που χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να γίνετε μέλος του προγράμματος είναι να αποκτήστε μια κάρτα Smart σε οποιαδήποτε Πρατήριο Shell, συμπληρώνοντας παράλληλα την αντίστοιχη αίτηση. Επιπλέον μπορέιτε να εγγράψετε την κάρτα σας online προκειμένου να παρακολουθείτε την κίνηση της αλλά και για να διαχειριστείτε το λογαριασμό σας.
Στη συνέχεια θα πρέπει να δίνετε την κάρτα σας στο ταμείο του πρατηρίου και με το πέρασμα της στο ειδικό τερματικό, οι πόντοι θα καταγράφονται αυτόματα. Επιπλέον δημιουργήστε τον Online λογαριασμό σας καταχωρώντας τα στοιχεία σας ως χρήστης.
Τι κερδίζετε
Ως μέλος του Smart Club θα είστε σε θέση να εξαργυρώνετε τους πόντους που κερδίζετε με μοναδικά δώρα του καταλόγου Smart Club και επιπρόσθετα μπορείτε να απολαμβάνετε μια σειρά προνομίων.

Με αγορές καυσίμων από τα πρατήρια Shell στα παρακάτω προϊόντα:
- 4 πόντους για κάθε λίτρο βενζίνης V-Power Racing
- 2 πόντους για κάθε λίτρο βενζίνης V-Power & πετρελαίου V-Power Diesel
- 1 πόντο για κάθε λίτρο απλής βενζίνης
- 1 πόντο για κάθε λίτρο πετρελαίου κίνησης
- 0,5 πόντο για κάθε λίτρο πετρελαίου Θέρμανσης

Επιπλέον μπορείτε να κερδίζετε 50 Smart πόντους αγοράζοντας από τα πρατήρια Shell το Καθαριστικό Παρμπρίζ Shell 2 λίτρων, την συσκευασία 6επί 1,5 λίτρα ΗΒΗ Λουτράκι ή τη συσκευασία καυσόξυλων Kerosun (η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell, όπου τα προϊόντα είναι διαθέσιμα - δείτε την κατηγορία Προωθητικές Ενέργειες για περισσότερες πληροφορίες).

No comments:

Post a Comment