Καταστήματα Ηλεκτρικών ΕιδώνΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ
Με κάθε ευρώ που ξοδεύεις για τις αγορές σου από το Public ή από το www.public.gr παίρνεις δύο πόντους. Χρησιμοποίησε την κάρτα σου σε κάθε συναλλαγή και κέρδισε πόντους. Οι πόντοι που συλλέγεις σε κάθε αγορά με τη χρήση της κάρτας σου έχουν ισχύ ενός ημερολογιακού έτους από την ημερομηνία ενεργοποίησης της κάρτα σου και οι εν συνεχεία συνυπολογιζόμενοι πόντοι λήγουν αυτόματα μετά την συμπλήρωση εκάστου έτους από την ενεργοποίηση της κάρτας μέλους.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ
Για κάθε 1.000 πόντους που συλλέγεις κερδίζεις μία δωροεπιταγή (εξαιρούνται τα ελληνικά βιβλία) αξίας 10 € και μπορείς να την εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά σου σε οποιοδήποτε κατάστημα Public. Εναλλακτικά, για 1.000 πόντους και άνω, εξαργύρωσε το σύνολο των πόντων σου στο www.public.gr και κέρδισε χαμηλότερη τιμή στην επόμενη αγορά.Η εξαργύρωση πόντων στο www.public.gr, αφορά εξαργυρώσεις με κάρτα μέλους my club που ενεργοποιήθηκε στα καταστήματα της Ελλάδας. Η μείωση τιμής που προκύπτει από την εξαργύρωση γίνεται σε επόμενη αγορά.

ΗΜΕΡΕΣ MY CLUB
Δύο ημέρες τον χρόνο, προσφέρουμε, αποκλειστικά στα μέλη του My Club Public, -10% σε όλα τα προϊόντα! Εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά.

-10% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
Αγόρασε όποιο βιβλίο επιθυμείς και κέρδισε -10% στην αρχική του τιμή. Εξαιρούνται τα βιβλία που είναι ήδη σε προσφορά.

No comments:

Post a Comment