Καταστήματα Καλλυντικών
Όλες οι φίλες/μέλη του My Βeautique, έχουνε τώρα την ευκαιρία να απολαμβάνουμε μια σειρά από προνόμια όπως αποκλειστικές προσφορές στα αγαπημένα τους προϊόντα, να μαθαίνουν πρώτες τα νέα για τις τάσεις της μόδας, να δοκιμάζουν πρώτες νέα προϊόντα και να συμμετέχουν σε special events και κληρώσεις για μοναδικά δώρα.
Πώς μπορείς και εσύ να επωφεληθείς όλα αυτά τα προνόμια? Απλά και εύκολα, αρκεί να γίνεις μέλος στο My Beautique Club, πατώντας εγγραφή στο Tab του facebook! Και μην ξεχάσεις να ζητήσεις το ειδικό αποδεικτικό σου από το κατάστημα Hondos Center κατά την επόμενη επίσκεψη σου!
Τώρα είσαι έτοιμη να εξερευνήσεις το My Βeautique και απολαύσεις όλα τα προνόμια που σου χαρίζει! Αναζήτησε περισσότερα μέσα στα καταστήματα Hondos Center, αλλά και με συχνές επισκέψεις στην σελίδα μας στο facebook!Αποκτήστε την κάρτα Sephora και απολαύστε τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει.
Με κάθε αγορά ο κάτοχος κερδίζει αντίστοιχους πόντους με την αξία των αγορών του.
1 euro = 1 πόντος, 150 πόντοι= 15% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας.
Τέλος, με την απόκτηση της κάρτας αυτόματα κερδίζετε τους πρώτους σας 25 πόντους
Εκπλήξεις και δώρα των brand ειδικά για εσάς που είσθε κάτοχοι της κάρτα Sephora.

1. Προσφορές
Έχετε το προνόμιο των ειδικών προσφορών που θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μόνο για εσάς, αλλά και θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και πρωτοποριακά προϊόντα που θα κυκλοφορούν.
2. Προσωπική Περιποίηση
Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν το προνόμιο της προσωπικής περιποίησης. Σε κάθε κατάστημα υπάρχουν υπεύθυνα άτομα για την εξυπηρέτησή σας.
3. Ενημέρωση
Αποκλειστική πληροφόρηση των νέων προϊόντων, των νέων τάσεων και των προσφορών.

Θέλετε να αποκτήσετε την κάρτα κάρτα Sephora;
Ζητήστε, σε οποιοδήποτε κατάστημα κάρτα Sephora την αίτηση κάρτας μέλους και συμπληρώστε τη. Η υπάλληλος θα σας παραδώσει την κάρτα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως.Στα Be BEAUTIFUL (way of life), πιστευουμε και υπηρετούμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, βάσει του οποίου προάγεται, τόσο η σωματική όσο και η πνευματική μας υγεία, ενώ παράλληλα με ευεργετικά χαλαρωτικές περιποιήσεις βελτιώνεται και η εξωτερική αισθητική μας εμφάνιση.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με σύμμαχο την υψηλή τεχνολογία και τις πρωτοποριακές μεθόδους είναι έτοιμο να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα και την λύση που ζητάτε.
Η καρτα μέλους σας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλευτείτε έκπτωση 50% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επιθυμείτε Η έκπτωση δεν ισχύει στις τιμές προσφορών.

No comments:

Post a Comment